fbpx

ŽENSKÝ KRUH

VZÁJEMNÁ PODPORA, SDÍLENÍ, LÁSKA A PROPOJENÍ

online kruh pro 6 - 8 žen

se skupinovým chatem

12. 9. - 21. 11. 2024 od 19.00 - 21.30


Přeješ si stát se součástí ženského společenství, kruhu, kde budeš vnímaná, slyšená a přijímaná?

Cítíš, že tohle už dlouho hledáš a chybí ti místo, kde se můžeš projevit přesně taková, jaká jsi?

Chceš odkrýt témata, která tě vnitřně trápí a získat nadhled, nasměrování a podporu na tvé cestě?

Pak tě zvu do laskavého a bezpečného ženského prostoru.

 

Prostoru, kde jsi přijata, vnímaná a milovaná taková jaká jsi. Můžeš s námi sdílet sebe a uzdravovat se z hloubky své duše. 

Co přináší ženský kruh a vzájemné propojení?

To je vždy velmi individuální a vychází z konkrétního setkání, naladění žen, a toho, co do společného prostoru přinesou. To, co si žena odnese je také v jejich rukách. Záleží na tom, jak otevřená bude a jak na sebe nechá dopadnout léčivý prostor, který se v každém kruhu otevírá. Já sama držím bezpečný prostor a kruhem provázím, ale jeho naplnění se děje skrze každou z vás.

 

V kruhu otevřeme společně témata, která se týkají našeho života, věku a bytí na zemi. Podpoříme se skrze energii Matky země a také skrze duchovní průvodce.

 

Kruhu se můžeš účastnit jako pozorovatelka, ale také jako aktivní žena, která sdílí. Vždy budeš mít ale vymezený čas, jelikož prostor kruhu je určen rovnocenně pro všechny ženy. 

 

PROPOJENÍ

Skrze slovo, srdce, pocit a energetické pole. Naučíš se cítit druhé a vnímat jejich pocity a zároveň zůstat sama v sobě ve svém těle s vědomím jednoty i jedinečnosti. 

RESPEKT

Nebude pro tebe pouhé slovo, ale bude žitým prožitkem a projevenou skutečností.

NASLOUCHÁNÍ

Naučíš se skutečně naslouchat a to přeneseš do svého života. Bez hodnocení z místa, kde je pouze láska a přijetí. Zjistíš, že mnohé máš společné a mnohé se vyřeší tím, že druhý dostane prostor pro plné přijetí bez odsuzování.

LÁSKA

Budeš mít možnost vnímat vše z pole čisté lásky, které pro tebe budu držet a otevírat. Naučíš se do tohoto pole vstupovat a žít v něm každodenní život.

JEDINEČNOST

 Budeš mít možnost projevit svou jedinečnost s ucítit i jedinečnost druhých s úctou, která jim náleží. Nebudeš mít potřebu nikoho měnit nebo být měněna. Jedinečnost v kruhu je největší dar, který můžeš získat a dopřát druhým.

DAR

Projevíš a najdeš zde svůj dar, který neseš. Ať už jde o maličkost nebo velké dary, které si budeš schopna zvědomit. 

Jak ženský kruh probíhá?

 

Ženský kruh probíhá online na zoomu v posvátném šamanském prostoru, který pro každý kruh otevřeme. Společně utvoříme propojení, které přetrvá i poté, co se kruh uzavře. 

V každém setkání na tebe čeká otevřený prostor pro bezpečné sdílení. Naučíš se techniky práce s tělem a myslí. A zároveň se pozvolně otevřeš nové formě komunikace s plným respektem k sobě a druhým. Budeš v sobě kultivovat naslouchání, nehodnocení a přijetí. 

V tomto prostoru dostaneš možnost sdílet ale také jen být.

 

Setkání probíhá jednou za 14 dní. Součástí kruhu je společný chat, kde se můžete navzájem podpořit na své cestě a navázat hlubší přátelství a vztah. V tomto chatu získáš také mou osobní podporu. 


Kdo tě bude provázet ?

Martina Kolmanová - Simará

 

V energetickém poli a na poli komunikace pracuji z místa mé duše Simará, která je obdařena darem vidění, léčení těla. Používám šamanské techniky a energetické techniky stejně jako využívám přístup Somatic experiencing, yogu a dvacetiletou praxi na poli klinické logopedie. Skrze vše, co dělám, nechávám plně projevit svou duši ve spolupráci s duchovními průvodci a napojení na přítomnou léčivou energii a pole možností.

 

V tomto prostoru se pohybuji velmi dlouho, ale teprve nedávno jsem si dopřála tento dar plně projevit a nabídnout ho veřejně.

Jsem obdařena darem vidění, který nesouvisí s fyzickým zrakem, ale souvisí s vnitřním nacítěním, kdy skrze záznamy duší dokáži číst v příbězích nejen svých, ale i jiných lidí. Jméno mé duše je Simará, duchovní matka. Skrze propojení se svým duchovním jménem, se mně otevřelo hluboké vidění v realitě všedních dnů a vidění propojené s hlubinnou pravdou. A proto vám nejen poskytnu samotné energetiké léčení, ale také vhled do vašeho života, situace a chování, rodinného systému a odkryju vám hluboké významy, které vám pomohou pochopit, porozumět a proměnit váš životní příběh.

Pracuji z pole čisté energie a lásky v hlubokém respektu k universální léčivé síle.

 

Přijď si mé provázení prožít spolu s dalšími ženami.

Těším se na tebe. 

Martina 

 

Mými průvodci a učiteli na cestě k šamanismu a energetickému léčení  a somatické práci s tělem a traumatem jsou. 

 Alberto Villoldo

Energetická medicína - 2022, ČR

Reading the Sighns of Destiny 2024, USA

www.fourwings.com

 Taraka Solei

Akademie Průvodkyň 2024, ČR

www.taraka.cz

Peter Levine

Somatic experiencing 2023, USA

www.traumahealing.com

Termíny on-line zoom setkání

čtvrtky 12. 9., 26. 9., 10. 10., 24. 10., 7. 11., 21. 11.

Od 19.00 do 21.30

Cena ženského kruhu 

min. počet je 5 a max. počet je 8 žen

6 x setkání v délce 2, 5 hodiny

1x živé setkání  

hromadný chat s podporou

 

Cena za setkání je 1400 Kč

Cena za 6 setkání je 9800 Kč

Lze hradit na dvě splátky.

Jak se objednat ?


Níže klikni na odkaz a otevře se ti objednávkový formulář.

Po objednání ti přijde e-mail s odkazem na společná setkání.